Onze broodjes worden altijd belegd met verse kruiden op een traditioneel Zuid-Italiaans broodje dat gemaakt is van zacht tarwedeeg, lichte en luchtige textuur. Knapperig van buiten en zacht aan de binnenkant, perfect voor onze broodjes.
mozzarella | tomaat | rode pesto | half gedrooge tomaat | rucola
kalfslende | tonijnsalade | ui | kappertjes | veldsla | rucola
parmaham | mozzarella | peperonata
homemade hummus | gegrilde aubergine | courgette | peperonata | notencrunch
crème van zoete aardappel | ingelegde rode kool | tomaat
gegrilde pompoen | waterkerspesto | pecannoten
ingelegde komkommer en rode ui | baharat yoghurt crème | dille olie
gemarineerde venkelcarpaccio | druivenmosterd
gemarineerde vijgen | veldsla | rucola
mozzarella | parmaham | tomatenjam
gegrilde aubergine en courgette | licht pittige hummus
pulled chicken | parmezaan | tomatenmayonaise | rode ui | rucola
Alle pinse worden rijkelijk belegd met verse kruiden op een heerlijk licht en luchtig broodje met een krokante korst en een zachte binnenkant.
parmaham | peperonata | notencrunch | rucola
tomaat | mozzarella | pesto | rucola
pulled chicken | marinara saus | parmazaan | tomaat | rucola
gegrilde aubergines & courgettes | peperonata | muhammara | granaatappel | notencrunch
mortadella | half gedroogde tomaat | pistache | druivenmosterd | rucola
Vraag naar onze dagverse soep! Onze soepen zijn altijd vegetarisch, vol van smaak en worden geserveerd met een knapperige ciabatta. Keuze uit klein of groot.
tot 18:00 en vanaf 20:00 uur
tomatentapenade, chili-olie en pistache
geroosterd brood met knoflook, olijfolie belegd met verse tomaten en munt
platbrood met knapperige korst en geserveerd met huisgemaakte aioli
platbrood met knapperige korst en geserveerd met rucola en grana padano
. gorgonzola | parmaham | peer | pecan
. gerookte eendenborst | appelmayo | cranberry
. buratta | gekaramelliseerde ui | rode pesto
. artisjok | tuinbonen | chili peper | parmezaan
. zalm | ingelegde komkommer en rode ui
proeverij van kleine gerechtjes
vanaf 17:00 uur
Wij omarmen de Mediterrane traditie van shared dining, waar eten draait om samen delen en verbinden. Voor 42,50 p.p. nemen we je mee op een culinaire ontdekkingsreis, met een zorgvuldig samengesteld 3-gangenmenu vol verrassingen en authentieke smaken.
Onze proeverij plank, een creatie van de chef, boordevol verse, wisselende gerechten, laat je de Mediterraanse keuken volop beleven.
Ik ben enorm blij met deze culinaire overwinning, maar vooral trost op het team!
Nunzio
caramel hazelnoot | vanille | pumpkin spice
caramel | hazelnoot | pumkin spice
met caramel smaak
Italiaanse dirty chai latte
romige latte met groene thee
Liever havermelk? +0,50
vraag ons naar het assortiment van likeuren en buitenlands gedistilleerd | ook lekker voor bij de koffie
vraag naar ons huisgemaakte assortiment
pilsener van de tap 4,6%
pilsener 5,5%
rijk & donker 11.3%
krachtig & blond 8,0%
krachtig & blond 5,0%
krachtig & blond 8,5%
ipa 5,0%
fruitig & fris 6,0%
fruitig & fris 5,0%
verfrissend met aperol, prosecco en bruiswater
icy mix van limoncello, prosecco en citroenijs
koffiecocktail met espresso, wodka en koffielikeur
klassieke mix met malfy gin en tonic
zoete licor 43 met gingerale en limoensap
mix van malfy gin, campari en vermouth
De wijnkaart is samengesteld in samenwerking met Jacqueline van Into the Wine. Vraag gerust naar onze wijnen buiten de kaart om!